Analiză ZF. Cum au ajuns preţurile din restaurantele din Bucureşti să fie comparabile cu sau mai mari decât cele din Roma ori Barcelona? „Preţurile sunt cu 50% mai mari ca în 2019, dar nu mi se pare o creştere importantă“. Unii actori din HoReCa spun că preţurile au explodat ca urmare a scumpirilor pe lanţ, de la utilităţi la salarii şi de la materii prime la dobânzi

26 martie 2023

La finalul săptămânii trecute, la un local din centrul Bucureştiului, am plătit aproape 60 de lei (12 euro) pe două cafele (un flat white cu lapte normal, unul cu lapte vegetal) şi un croissant (cu cremă de vanilie).

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Analiză ZF. Cum au ajuns preţurile din restaurantele din Bucureşti să fie comparabile cu sau mai mari decât cele din Roma ori Barcelona? „Preţurile sunt cu 50% mai mari ca în 2019, dar nu mi se pare o creştere importantă“. Unii actori din HoReCa spun că preţurile au explodat ca urmare a scumpirilor pe lanţ, de la utilităţi la salarii şi de la materii prime la dobânzi".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro