Ampy - incarcatorul care functioneaza pe baza de miscare

20 octombrie 2014

Acum este mai usor ca oricand sa evitati momentele in care vi se descarca smartphone-ul, fix cand aveti mai mare nevoie de el. Incarcatorul Ampy nu necesita curent electric, deoarece transforma orice miscare fizica in electricitate.

Este o veste buna pentru sportivi – o jumatate de ora de jogging poate crea suficienta energie pentru a incarca un telefon timp de 3 ore. Exercitiile fizice mai complexe (cum ar fi mersul pe bicicleta sau activitatile de fitness) au ca rezultat mai multa energie electrica produsa.

Dispozitivul, cu dimensiuni suficient de reduse pentru a incapea in buzunar, este prevazut cu magneti care utilizeaza miscarile persoanei respective pentru a se deplasa inainte si inapoi, creand electricitate prin intermediul unor bobine cu lita.

Ampy poate, de asemenea, sa stocheze energia electrica pentru maximum o saptamana. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a-l incarca prin diferite miscari fizice, utilizand energia produsa la un moment ulterior, atunci le este necesara.

Conform publicatiei The Independent, momentan, dispozitivul este comercializat la preturi incepand de la 85 $, plus taxe de expediere.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro