Amenajarea unui birou la domiciliu - 13 idei functionale pentru spatii mici

6 octombrie 2020

Cautati idei de birou la domiciliu? Observam ca, pentru majoritatea oamenilor care lucreaza de acasa, realitatea nu este o camera mare dedicata exclusiv lucrurilor, ci un birou mic si un scaun de sufragerie de rezerva in coltul camerei de zi. Dar doar pentru ca spatiul este mic, asta nu inseamna ca nu poti crea un birou la domiciliu inspirat.

1. Fara birou, fara probleme: creati o „zona” de birou

Transformati o zona din camera de zi, dormitorul oaspetilor sau holul intr-un mic birou folosind un spatiu de depozitare simplu si un birou atractiv. Puteti obtine birouri in orice dimensiune si stil, astfel incat nu este greu sa gasiti mobilier de birou discret care sa se potriveasca camerei dvs. si mobilierului dvs. existent. Daca esti in cautare de decoratiuni pentru birou sau alte camere din locuinta, viziteaza Conde.ro unde gasesti lista cu cele mai bune magazine home&deco online.

2. Ganditi-va la idei de mici birouri la domiciliu

Cand spatiul este deja utilizat la maximum, este dificil (daca nu chiar imposibil) sa poti dedica o camera intreaga unui birou acasa, deci merita sa te gandesti la modul in care poti crea mai multe utilizari pentru spatiul tau. Creati un birou intr-un dormitor vintage - locul perfect pentru teme.

Camerele de oaspeti sunt un loc minunat pentru a incepe, deoarece sunt frecventate mai rar. Puteti adauga un birou mic si un scaun elegant, care nu va fi suparator daca ar trebui sa poftiti oaspetii sa ramana. Adaugati rafturi deasupra zonei biroului si investiti in unele fisiere de stocare potrivite pentru a va mentine materialele de lucru organizate si pentru a evita orice jena in cazul in care aveti vizitatori surpriza.

4. Birou multifunctional

Cand vine vorba de mobilier multifunctional, un birou se poate dubla cu usurinta ca o masa de toaleta intr-o suita master, cu adaugarea unei oglinzi independente.

Aceasta este o alta optiune excelenta pentru spatiile multifunctionale. Umpleti un perete cu rafturi modulare, inclusiv un birou. Pentru a face spatiul sa se simta mai putin utilitar, pastrati rechizitele de birou in cutii de depozitare frumoase si folositi rafturile pentru a afisa si bunurile voastre preferate.

4. Opteaza pentru un pat mansardat

Spatiul este adesea restrans in dormitoarele copiilor . Economisiti spatiul etajului folosind zona de sub un pat supraetajat pentru birou. Este locul perfect pentru teme.

5. Profitati la maximum de spatiile subutilizate

Nimeni nu a spus ca birourile la domiciliu trebuie sa fie spatii autonome. Gandirea in afara conceptului celor patru pereti este o idee minunata pentru biroul de acasa! Daca aveti spatiu irosit (sub scari, paliere mari, holuri, bucatarii sau camere de luat masa), acesta ar putea fi locul ideal pentru biroul dvs. de acasa. Puteti chiar sa luati in considerare utilizarea vopselei, pardoselilor sau covoarelor pentru a zonifica diferitele elemente ale spatiului, astfel incat sa se simta mai degraba intentionat decat improvizat.

6. Construiti un alcov

Ne place aceasta mica idee de birou la domiciliu! Alcovele sunt un alt spatiu frecvent subutilizat. Uneori prea mic pentru un dulap, suport TV sau comoda, daca nu puteti strange intr-un birou mic, puteti folosi cu usurinta peretii pentru a sustine o suprafata de lucru si pentru a crea un birou alcov.

7. Luati in considerare optiunile de ascundere

Daca nu doriti ca zona dvs. mica de birou sa fie vizibila, luati in considerare ceea ce puteti crea in spatele usilor inchise. Aceasta abordare ascunsa va fi o optiune personalizata, dar ar fi perfecta pentru cei care urasc dezordinea sau pentru cei care au nevoie ocazional doar de o amenajare a biroului la domiciliu si va ajuta la mentinerea liniilor curate ale spatiilor contemporane.

8. Creati un birou „invizibil” intr-o camera in plan deschis

Daca doriti ca spatiul dvs. mic de birou acasa sa fie discret, un birou din sticla este o optiune excelenta care va disparea aparent atunci cand nu va fi utilizat. Puteti vopsi biroul sau puteti folosi hartie de contact colorata sau modelata (exista cateva hartii de contact excelente cu efect de marmura disponibile) pentru a oferi biroului dvs. un aspect individual care sa completeze decorul dvs. deja existent. Vopseaua spray este, de asemenea, o modalitate excelenta de a va asigura ca orice element nou de birou acasa functioneaza cu spatiul existent.

9. Mergeti pentru un birou minimalist

O multime de birouri incorporeaza spatiu de stocare, dar intr-un spatiu mic veti dori sa gasiti unul subtire, care sa nu domine spatiul. Alegeti o consola cu birouri putin adanci chiar sub blatul mesei sau depozitati stalpi in locul picioarelor. De asemenea, ar trebui sa cautati canale prin cablu pentru a ascunde firele inestetice.

10. Sau alegeti un spatiu pentru un birou all-in-one

Lipiti un mic birou in coltul dormitorului dvs., pe hol sau sub scari si voila, birou instant la domiciliu. Aceasta are mult spatiu pentru birou pentru laptop, gauri speciale pentru depozitarea elementelor esentiale, plus un dulap cu adevarat spatios dedesubt. Cea mai buna parte este ca, dupa ce ati terminat de lucrat, puteti indoi biroul pentru a economisi si mai mult spatiu.

11. Folositi spatiu mort pentru a crea un mic birou la domiciliu

Acele spatii ciudate „moarte” pe care le avem cu totii in casele noastre - langa dulap, sub scari, nise langa foc - sunt toate spatii potentiale de birouri temporare (sau poate permanente). Acest loc de langa aceasta fereastra este perfect, trebuie doar sa fie suficient de larg pentru a se transforma intr-un birou! Adaugati un scaun, o lampa de birou si un covor confortabil si fiti gata sa-l folositi!

12. Fii creativ cu spatiul de stocare

Da, acesta este o cutie otoman folosita pentru depozitarea biroului la domiciliu. Daca biroul dvs. de acasa este doar masa dvs. de bucatarie, dar aveti inca nevoie de spatiu pentru a va pastra hartiile, papetaria si tehnologia, utilizarea unei cutii otoman care poate sta doar la capatul patului este o solutie usoara. Umpleti-l cu organizatoare de birou si folositi capacul pentru a va afisa notele si calendarul.

13. Adaugati o stralucire calda cu vopsea metalica

Vopseaua metalica va ajuta un spatiu mic sa se simta mai mare, deoarece va reflecta lumina din jur. Folositi-o pentru a zona un perete pe care va puteti lipi biroul si pentru a crea un panou pentru imagini inspirationale si citate.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Amenajarea unui birou la domiciliu - 13 idei functionale pentru spatii mici

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro