Alege un soft integrat pentru afacerea ta

12 aprilie 2023

Multisoft este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de software pentru hoteluri si restaurante, din Romania si singurul care poate livra, pentru domeniul HoReCa, un ecosistem informatic integrat 360 de grade cu toate componentele necesare. Ne axam pe  seriozitate, responsabilitate, promptitudinea cu care raspundem nevoilor clientilor nostri, atentia fata de client, flexibilitatea fata de cerintele clientilor nostri precum si amabilitate. Ne dorim ca pe viitor sa devenim lideri pe piata programelor informatice si sa oferim clientilor solutiile cele mai bune, pentru afacerea lor. Aplicatia de rezervari hotel, de la Multisoft este foarte apreciata de partenerii nostri si clientii acestora.

Digitalizarea afacerilor este un proces pe care orice companie ar trebui sa il includa in planurile de business, pentru  cresterea performantei angajatilor, pentru cresterea productivitatii, a profitului si pentru un mediu de lucru facil si eficient. Digitalizarea, de orice fel si tehnologizarea aduce doar beneficii intr-o companie, conform ADR (Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei), antreprenorii care constientizeaza ca a devenit obligatoriu sa implementeze noile tehnologii, sa se adapteze continuu la cerintele clientilor, sa ofere servicii online de calitate, sigure si rapide, sunt cei care vor atrage cei mai multi clienti si ii vor pastra pe termen lung.

Multisoft este singurul producator de software din Romania care poate livra, pentru domeniul HoReCa, un ecosistem informatic integrat 360 de grade cu toate componentele necesare. Multisoft este si primul producator din Romania care incepand cu 10 aprilie 2022 ofera clientilor o aplicatie Solon.eFactura care transmite in mod complet automat facturile achitate cu carduri de vacanta in SPV.

La Multisoft gasesti cele mai bune solutii de digitalizare dedicate industriei Horeca si nu numai! Oricand ai nevoie de un software rezervari hotel, iti stam la dispozitie cu variante custom.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Alege un soft integrat pentru afacerea ta

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro