Alege tabla neagra striata pentru cele mai rezistente si dure proiecte!

29 septembrie 2022

Tabla neagra striata face parte din categoria materialelor metalurgice ce au o utilizare foarte specifica, este robusta, tocmai sa reziste la intemperii. Aceasta este destinata uzului in realizarea constructiilor si a cailor de acces, cu precadere in zone in care exista un pericol de alunecare. Echipa Marola iti pune la dispozitie cele mai caltative produse si materiale.

Care sunt detaliile tehnice pe care le ofera tabla neagra striata?

Tabla neagra striata este adesea utilizata in proiectele exterioare sau in zonele extrem de circulate, mai ales ca aceasta este foarte dura si rezistenta, distribuita uniform si cu o fata neteda. Materialul se foloseste cu partea striata in sus, iar, partea neteda este lasata sa ia contact cu suprafata de aplicare.

Dimensiunile striatiilor regasite pe fata superioara a fasiei poate varia de la 1 mm la 2, alegerea fiind efectuata in functie de necesitati: cu cat striatiile sunt mai mari in dimensiuni, cu atat eficienta materialului este mai mare. Materialul de baza al acestuia este otelul, ceea ce isi ofera acesteia o rezistenta mult mai sporita.

Domeniile de utilizare ale acestui material

Posibilitatile de folosire pe care le are tabla neagra striata variaza, incepand cu proiecte simple, folositoare in viata de zi cu zi, cum ar fi scarilem sau zonele de circulatie intensa. De asemenea, si utilizarile in domenii ale industriei, precum constructiile de automobile,  nave sau constructii industriale sunt la fel de importante.
tabla neagra striata
Un lucru pe care nu toata lumea il cunoaste despre tabla neagra striata este ca aceasta este des folosita in construirea masinilor de pompieri, a ambulantelor, caracteristicile sale antiderapante fiind de mare valoare. In plus, dincolo de avanatajele evidente in favoarea utilizarii acestui material, exista cateva atribute cheie pe care tabla neagra striata le detine, astfel facand din aceasta optiunea cea mai buna pentru proiectele la care se preteaza.

Alege si tu cele mai calitative materiale si bucura-te de o solutie efiicenta, rezistenta si care iti ofera un rapot calitate pret foarte bun pe viitor. Poti comanda online sau direct de pe telefonul mobil si ai garantat cele mai eficiente materiale de constructii direct la tine acasa sau la locul proiectului!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Alege tabla neagra striata pentru cele mai rezistente si dure proiecte!

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro