Alege o gradinita privata pentru copilul tau

Categorie: Comunicate de presa

Copilul tau are nevoie in permanenta sa fie printre cei de o varsta cu el pentru a-si dezvolta de la o varsta frageda capacitati de socializare si adaptare la orice mediu. De aceea, din momentul in care micutul incepe sa dea semne de nevoie de libertate, e bine sa ii gasesti o gradinita potrivita firii sale. Aici va invata primele lucruri de la cadre didactice cu multa rabdare si experienta, care sa ii dezvolte imagininatia si pofta de viata.

Dar daca locuiesti intr-un oras mare precum Bucurestiul, alegerea pentru o gradinita privata, de exemplu, este cu adevarat grea, deoarece preturile sunt mari si sunt departe de casa. Insa nu poti pune pret cu adevarat pentru educatia copilului tau, mai ales in conditiile educationale precare din Romania. De aceea o gradinita privata cu grupe in care numarul de copii este mic poate fi cu adevarat o solutie pentru multe probleme. Iar problemele nu sunt putine, dupa cum vom vedea in continuare.

Grupe de copii mai putini intr-o gradinita privata

Daca ne gandim, in general copiii din gradinite publice sunt lasati sa se joace, iar educatorii nu sunt foarte implicati in procesul educational, decat daca sunt cu adevarati devotati meseriei lor. In cazul meu, de exemplu, educatoarele ne lasau cateodate ore intregi nesupravegheati, sau isi lasau copiii proprii sa ne supravegheze, fara un real succes, insa. Pentru ca un grup de copii mici este imprevizibil, iar cea mai mica neatentie sau idee grozava din partea unuia mai indraznet se poate solda cu altercatii sau incidente.

Este mai buna o gradinita privata decat una de stat?

Da! Pentru ca o gradinita privata de calitate ii va asigura copilului tau atat aportul educational, cat si sentimentul de siguranta pe care tu, ca parinte, ti-l doresti atat de mult, avand in vedere ca nu poti fi langa el. Daca programul acestei gradinite din Bucuresti include si mese gustoase, pe langa un orar care este respectat de toate cadrele responsabile de bunastarea copilasilor, atunci poti considera ca ai inceput cu dreptul drumul anevoios al vietii de parinte.

Putem privi Art & Play Kindergarten exact ca pe micutii nostri: la inceput de drum, dar cu rezultate excelente, sub o indrumare cu experienta. Aceasta experienta este oferita de cadrele didactice care o revarsa asupra copiilor pe care ii au in grija, de comunicarea permanenta intre gradinita privata si parintii copiilor.

Acestia primesc si un raport detaliat, la cerinta lor, despre activitatile la care a luat parte copilul lor si despre evolutia acestuia si vor fi astfel convinsi de faptul ca micutul lor este supravegheat.

Activitatile la care acestia iau parte le dezvolta atat latura artistica, cat si pe cea cognitiva, prin diverse programe de muzica, desen, actorie, engleza sau dansuri. De aceea, gradinita privata Art & Play este o optiune pentru parintii care vor ca micutii lor sa aiba parte de o baza solida la inceputul vietii lor si sa fie si in siguranta in acelasi timp. Ca parinte, poti alege sa ai incredere in gradinita privata Art & Play si sa descoperi firea artistica a copilului tau.

[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2849.765213188005!2d26.012334599999992!3d44.4174634!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x40b20044707641a9%3A0xef6a72ee360f5d6e!2sArt+%26+Play+Kindergarten!5e0!3m2!1sro!2sro!4v1436360309405&w=600&h=450]

Puteti veni in vizita la Art & Play Kindergarten la adresa Strada Drumul Valea Danului, nr 22, sector 6, Bucuresti.

» Preluat de pe LivePr.ro
Alege o gradinita privata pentru copilul tau


Alte articole