Alege baterii auto Baterix pentru masina ta

Categorie: Comunicate de presa

Intotdeauna trebuie sa alegeti corect modelul de baterii auto Baterix pentru masina dumneavoastra. Nu este o mare greseala daca alegeti baterii auto Baterix mai mari un pic mai mare ca si capacitate, dar nu mai mult de 30% decat cea prescrisa de fabricant.

Baterii auto BATERIX – cea mai buna alegere pentru masina ta

Atentie mare sa nu cumva sa va comandati baterii auto Baterix sub necesitatile automobilului dumneavoastra.
Efectuati verificarea tehnica obligatorie impusa la cumparare, sau in termen de 5 zile lucratoare, respectand in totalitate intructiunile de montaj si exploatare.
Orice fel de baterii auto Baterix cumparate de la Baterix sunt fie incarcate deja cu electrolic, fie sub forma de gel, fie cu electrolitul atasat in recipient speciale. Atunci cand vrei sa comanzi online baterii auto Baterix, este necesar sa stii ca acestea au fost depozitate intr-o incapare uscata si inchisa, cu temperaturi intre 5 si 30 grade, ferite de radiatii solare, caldura, acizi, uleiuri etc.
Dupa ce sunt cumparate, expertii sustin ca aceste baterii auto Baterix sa nu fie tinute nefolosite mai mult de 6 luni, pentru a le pastra in parametrii functionali. Magazinul online Baterix ofera cea mai mare garantie la orice baterii auto Baterix cumparate de la ei. Toata tipurile de baterii auto Baterix au aceleasi tip de garantie extinsa.
Pentru a incarca o baterie auto, polul + se leaga la polul + al redresorului, iar polul – se leaga la polul – al redresorului. Atentie mare caci incarcarea se produce cu dopurile scoale la bateriile auto cu busoane, de aceea aceste baterii auto Baterix de aici au dopurile capsulate, deci nu este necesar sa le scoateti atunci cand incarcati bacteria. Timpul de incarcare variaza in functie de capacitatea bateriei auto. Daca este complet descarcata, aceasta va dura intre 36 si 48 de ore pentru o incarcare completa.

Baterii auto Baterix – cea mai mare garantie oferita de un magazine online de baterii auto

Atentie caci bateriile contin electrolit, adica acid sulfuric. Acesta poate cauza rani grave. Daca acidul v-a atins ochii, spalati-va cu multa apa si mergeti urgent la medic. Nu lasati bateriile la mana copiilor, nu folosti foc in preajma bateriilor.
Avantajul mare al celor de la Baterix este ca montarea este gratuita. Cumperi orice baterii auto Baterix si meseriasii de aici ti-o monteaza gratuit.


» Preluat de pe LivePr.ro
Alege baterii auto Baterix pentru masina ta


Alte articole