Afaceri de la Zero. De la un business cu piese auto, suceveanul Lucian Florea a deschis mai multe restaurante fast-food sub brandul Fryday, pe o piaţă unde se bate cu giganţii internaţionali

19 noiembrie 2024

Suceveanul Lucian Florea, care a reuşit să dezvolte un lanţ de restaurante fast-food, sub brandul Fryday după ce anterior dezvoltase un business în comercializarea de piese auto, are în plan să deschidă anul viitor opt restaurante în malluri şi patru proiecte de tip drive-thru, în urma unor investiţii estimate la 10 mil. euro.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Afaceri de la Zero. De la un business cu piese auto, suceveanul Lucian Florea a deschis mai multe restaurante fast-food sub brandul Fryday, pe o piaţă unde se bate cu giganţii internaţionali".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro