Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Roxana Mihai a dus gelateria DolciConi în inima Capitalei, lângă Universitate şi are planuri de extindere. „Faptul că este o afacere de familie ne-a ajutat foarte mult să rezistăm“

Gelateria DolciConi, pornită în 2015 de antreprenoarea Roxana Mihai în Bucureşti, a continuat creşterea pe o piaţă aglomerată, iar în plină criză sanitară fondatoarea businessului a decis mutarea într-un spaţiu mai mare, aproape de Universitatea din Capitală. Planurile pentru viitor urmăresc menţinerea pe piaţă, dar şi o posibilă extindere în 2025, mai ales că fiica antreprenoarei a început să facă primii paşi în businessul de familie.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Roxana Mihai a dus gelateria DolciConi în inima Capitalei, lângă Universitate şi are planuri de extindere. „Faptul că este o afacere de familie ne-a ajutat foarte mult să rezistăm“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro