Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Paul Petri şi Viorica Nechiti, fondatorii restaurantului Meat Up din Cluj, aşteaptă 4,5 mil. lei afaceri în 2023 după ce au deschis şi în Floreşti

16 februarie 2023

Paul Petri şi Viorica Nechiti au deschis în 2018 restaurantul Meat Up în Cluj Napoca, un local destinat iubitorilor de burgeri. La cinci ani de la înfiinţare, Meat Up numără două restaurante, 10 angajaţi şi fondatorii ţintesc afaceri de 4,5 mil. lei în urma dezvoltării.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Paul Petri şi Viorica Nechiti, fondatorii restaurantului Meat Up din Cluj, aşteaptă 4,5 mil. lei afaceri în 2023 după ce au deschis şi în Floreşti".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro