Afaceri de la zero. Corina Ifrim Drăgulinescu produce peste 30 de sortimente de bomboane de ciocolată, fără zahăr, într-un mic atelier din Capitală

12 ianuarie 2021

Corina Ifrim Drăgulinescu măr­tu­riseşte că încă din copilărie îi plăcea mult ciocolata, însă abia după 40 de ani a încolţit în min­tea sa ideea de a face ciocolată fă­ră zahăr, fără amelioratori şi fără conser­vanţi, după ce în urmă cu cinci ani a scos din ali­mentaţia sa proteina animală.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Afaceri de la zero. Corina Ifrim Drăgulinescu produce peste 30 de sortimente de bomboane de ciocolată, fără zahăr, într-un mic atelier din Capitală".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro