
Totul a început cu o idee simplă: dorinţa de a aduce o bucată din Italia mai aproape de oameni. Pentru Andreea Di Russo, cu background în marketing şi PR şi soţul său, Andrea Di Russo, un bucătar de origine italiană, cu 26 de ani de experienţă, Cannoleria nu este doar un business, ci un proiect de suflet născut în familie din pasiune. Cei doi au pus bazele Cannoleriei, un restaurant italian, în 2019, iar astăzi au 11 locaţii în ţară în franciză şi încă una în Barcelona
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Afaceri de la Zero. Andreea Di Russo şi soţul ei au fondat Cannoleria, un restaurant italian pe care l-au extins în sistem de franciză, iar astăzi au 11 locaţii în ţară şi una în Barcelona. „Nu am vrut să fie un simplu restaurant, ci un loc care să transmită o emoţie“".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro