Acer Predator Triton 700, o bestie incredibil de puternica pentru gaming

Categorie: IT & C

Evoluția laptopurilor de gaming în ultimii ani este incredibilă. Dacă mai era nevoie de o dovadă până unde au ajuns laptopurile dedicate jocurilor, e suficient să aruncăm o privire la „bestia” Acer Predator Triton 700.

Echipat cu un procesor Intel i& 7700HQ, cu arhitectură Kaby Lake, și patru nuclee, cu o frecvență de 2800 MHz și Turbo Boost de până la 3,8 GHz, Acer Predator Triton 700 nu face rabat de la calitatea componentelor. Poate de aceea și prețul său sare de 13.000 de lei!

Laptopuri gaming Acer Predator – oferte speciale


Un display de 15,6”, Full HD, și o rezoluție de 1920×1080, Acer Predator Triton 700 iese în evidență și prin placa video: Gtx 1080 Max-Q Design 8GB.

În ciuda faptului că este o bestie atunci când vine vorba de jocuri, Acer Predator Triton 700 este destul de ușor, având doar 2,4 kilograme și dimensiuni de 393 x 266 x 18.9 mm.

Acer Predator Triton 700 are mai puţine în comun cu linia de produse Predator de până acum şi mai multe cu modelul Acer Predator 21X, lansat la începutul acestui an. În timp ce dimensiunile sale sunt în completă antiteză cu gigantul cu ecran de 21″, modul în care Acer a gândit sistemul de răcire şi în care a construit laptop-ul a fost influenţat de experienţa construcţiei acelui model.

Laptopuri gaming Acer Predator – construit din metal, in intregime, rezistenta sporita


Acer Predator Triton 700 este construit integral din metal (aluminiu, mai exact), în contrast cu alte modele ale gamei Predator. Laptopul are o singură bandă de plastic în partea de sus a capacului de la display, care găzduieşte antenele radio pentru WiFi şi Bluetooth şi o ramă din plastic pentru display. Este evident încă din primul moment că Acer a dorit să realizeze un laptop ultraportabil, iar designul din aluminiu, fără prea multe părţi în mişcare a fost singura soluţie pentru un asemenea design.

Tastatura a fost mutată în cea mai de jos parte a computerului, butoanele sale fiind iluminate cu LED-uri RGB. Butoanele tastaturii oferă un click satisfăcător, iar Acer a ales să ofere un layout complet, cu tot cu numpad. Spre diferenţă de Acer Predator 21X, numpad-ul nu se transformă şi în trackpad. În schimb, trackpad-ul a fost mutat în partea de sus a dispozitivului, pe suprafaţa de sticlă rezistentă Corning Gorilla cu grosime de 0.7 mm, care oferă şi vizibilitate către cooler-ul plăcii video, care este de asemenea iluminat cu LED-uri colorate.

În ciuda dimensiunilor reduse ale laptop-ului, Acer a ales să ofere pe Predator Triton 700 opţiuni de conectivitate pentru o plajă largă de utilizatori. Există nu mai puţin de trei mufe USB 3.0 Type-A, un USB 2.0 Type-A care este plasat mai adând în carcasă, foarte bun pentru conectarea unui adaptor wireless pentru mouse, pentru a evita deteriorarea acestuia la transport, un Thunderbolt 3 cu mufă USB Type-C, o mufă Ethernet şi pe partea din spate conectorul de alimentare, alăturat unui port HDMI 2.0 şi unui DisplayPort 1.4.

 

Ventilatoarele Dual AeroBlade™ 3D asigură răcirea de care are nevoie acest „monstru” pentru gaming. Cele două ventilatoare concepute special pentru a asigura un flux de aer maxim într-un șasiu subțire cum este cel al lui Acer Predator Triton 700, mențin sesiunile de gaming la o temperatură constantă.

Fondată în 1976, Acer este o companie taiwaneză care furnizează componente hardware, software și servicii, investind în cercetarea, proiectarea, marketarea, vânzarea și suportul pentru produse inovatoare, care îmbunătățesc viața oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, ecrane, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri și produse de tip wearables.


Alte articole