A inceput Expozitia Nationala de Constructii CAMEX

CAMEX va face ca, timp de patru zile, Iasul sa devina gazda specialistilor in constructii. Aici vor avea loc o serie de evenimente destinate domeniului constructiilor, odata cu cea de a XI-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii CAMEX, in perioada 1-4 martie 2007. Prima zi, 1 martie, a fost declarata „Ziua Specialistului” la CAMEX. Pentru profesionistii din domeniul constructiilor in intervalul orar 10 – 13 expozitia le va fi rezervata. Deschiderea Oficiala a evenimentelor CAMEX de la Iasi, care va incepe la ora 11,30, va insemna prezenta unor invitati speciali: domnul Ministru pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului Laszlo Borbely si doamna Dorina Isopescu, Inspector General de Stat. Dupa ce aceste personalitati vor face vizita oficiala a expozitiei, incepand cu orele 13.00, in prezenta lor va fi deschis Forumul economic in constructii Construct Week.
 
Editia de anul acesta a Forumului va avea ca tema generica: ”Incotro se indreapta piata constructiilor dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana?” si va avea loc in perioada 1 – 2 martie la Traian Conference Center.
 
Programul va contine dezbateri care se vor axa pe urmatoarele tematici:
Criza fortei de munca in constructii. Este o solutie importul de forta de munca? Este reglementat importul de forta de munca? Ce creeaza criza? Lipsa de personal sau lipsa calitatii profesionale a fortei de munca? Asocierea firmelor romanesti, o sansa in competitia europeana.
Recunoasterea competentelor in constructii. Cresc preturile la lucrarile din constructii? Care sunt estimarile pe termen scurt si mediu?
 
La dezbateri vor participa oameni de afaceri, antreprenori din constructii, reprezentanti ai asociatiilor si patronatelor profesionale partenere la eveniment, Patronatul Societatilor din Constructii, Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, reprezentanti ai celor peste 300 de companii de constructii prezente la Iasi cu ocazia expozitiei CAMEX, reprezentanti ai mass-mediei locale si presei de specialitate.
 
Expozitia va fi deschisa la Sala Polivalenta si in pavilioanele expozitionale de joi pana sambata, intre orele 10 – 18, iar duminica intre orele 10 si 14.
Accesul la expozitie se face pe baza de bilet, prin invitatia de specialist sau prin completarea formularului de invitatie online disponibil pe www.camex.ro. Invitatiile de specialist sunt valabile si pentru accesul la Forumul Economic.
 
Partenerul oficial DEKO Professional de la Policolor, partenerii Savana, Bramac, Lindab, Art Georgies, PSC, ARACO, OAR, Europa FM, Ziarul de Iasi, Constructiv, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi si organizatorul Abplus, va asteapta la Iasi, in perioada 1 – 4 martie pentru a lua parte la cele mai ample manifestari destinate domeniului constructiilor.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro