A fost lansata promotia - Audit de Retea Gratuit - pentru infrastructura IT

12 noiembrie 2010

Evotek Networks lanseaza promotia “Audit de Retea Gratuit” prin care orice companie are posibilitatea de a-si cunoaste problemele infrastucturii IT, fara niciun cost. Auditul de retea gratuit ofera firmelor solutii la problemele de retea existente si dezvaluie potentialul de dezvoltare al afacerilor, fara nicio obligatie de colaborare.


Auditul de retea Gratuit de la Evotek Networks va identifica problemele retelei companiei, construind solutii pentru a le elimina. Echipa nu se va opri doar la solutionarea problemelor, ci va identifica in acelasi timp potentialul de dezvoltare al organizatiei auditate si va propune modalitati de dezvoltare a infrastucturii. Companiile obtin astfel o analiza detaliata, realizata si documentata.

 

Problemele IT invizibile sunt cele mai periculoase pentru companii: ele nu pot fi identificate, cauzele lor sunt necunoscute si astfel firmele nu stiu sa se protejeze impotriva lor. Pentru ca nu detin instrumentele de protectie impotriva acestor posibile probleme, rezultatele pot fi dezastruoase pentru productivitatea organizatiei: de la pierderea de date vitale si raspandirea informatiilor confidentiale, pana la intarzierea procesului de munca si colaborarea greoaie intre angajati.

 

Pentru a obtine auditul de retea gratuit, fara nicio obligatie ulterioara, contactati prin e-mail la [email protected] sau la numarul de telefon 0371 128 018. Echipa Evotek Networks se va deplasa la sediul companiei dumneavoastra pentru a analiza infrastuctura IT si a elabora apoi un raport detaliat, propunand solutii pentru utilizarea inteligenta a tehnologiei.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro