500 de joburi in Grecia pentru studentii romani

24 martie 2007

Peste 500 de studenti din toata tara s-au inscris in programul HappySummer Greece si vor participa, luni, in Bucuresti, la acest targ de joburi, unde vor avea ocazia de a semna pe loc oferta de job, putand opta pentru posturi de receptioner, ospatar, barman, salvamar, animator pentru copii. Managerii a sase hoteluri de lux din Creta vor participa la primul targ de joburi pentru Grecia al sezonului de primavara, potrivit unui comunicat remis de firma de recrutare a studentilor pentru aceste slujbe.

HappySummer Greece este un program de practica platita, prin care studentii din facultati de turism, economie, management, marketing, limbi straine, istorie, geografie, sport pot face practica de vara si pot munci, avand posibilitatea sa acumuleze experienta internationala, sa-si imbunatateasca limba engleza si sa castige bani. Practica poate fi echivalata de facultatea la care candidatul este student, precizeaza sursa citata.

Studentii vor putea munci ca receptioneri, hostess, ospatari, barmani, salvamari, animatori pentru copii, cameriste in hoteluri din insula Creta. In vara anului trecut, peste 100 de studenti au fost angajati in aceste hoteluri, pentru acest an agentia oferind peste 1.000 de locuri.

Reprezentantii firmei de recrutare spun ca studentii vor primi garantia unui job pe perioada vacantei de vara (primii urmand sa plece in 1 mai, pana in 1 august), un salariu cuprins intre 400 si 600 de euro pe luna, cazarea, masa si transportul dus-intors fiind asigurate. Taxa de program, care poate fi platita in rate de student, este de 260 de euro. Organizatorii spun ca nu va fi perceputa nicio alta taxa ulterioara. Studentii vor primi si un certificat de practica internationala, in care vor fi trecute competentele dobandite, avand posibilitatea echivalarii practicii efectuate.

In luna aprilie vor mai avea loc cel putin doua astfel de targuri pentru studenti, cu peste 500 de oferte de joburi. Studentii interesati se pot inscrie on-line in program pe site-ul www.happysummer.ro.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro