5 motive pentru care merită să vă luați un laptop pentru jocuri

Categorie: IT & C

V-ați trezit cu gândul la costul unei noi platforme portabile de jocuri? Prețul pentru a intra în lumea jocurilor mobile poate fi descurajant, mai ales dacă nu ați cumpărat vreodată un laptop de ultimă generație în trecut. Cu toate acestea, există un mare plus, deoarece nu puteți exagera avantajul abilității de a juca jocurile preferate din orice locație.

 

Vă vom prezenta rapid cele mai bune argumente pentru care merită să investiți într-un gaming laptop, pentru a vă ajuta să decideți ce și cum să cumpărați.

 

Sigur că există și câteva aspectele negative – cum ar fi un ecran mai mic, potențial de upgrade redus și putere mai mică decât modelele desktop – dar pentru mulți jucători, beneficiile depășesc cu mult problemele.

Portabilitate de neegalat

Acesta este cu ușurință motivul # 1 pentru a merge cu un laptop de jocuri, față de orice altă opțiune. Avantajul portabilității nu este doar să îl duceți acasă la prieteni, la cafeneaua locală sau să îl luați în vacanță cu dvs.

 

Există ceva de spus despre portabilitatea oferită și în propria zonă de locuit. Uneori, ați prefera să jucați jocuri la masa din bucătărie decât la biroul din dormitorul dvs. și aceasta nu este o opțiune serioasă cu un desktop sau consolă.

Utilizare dublă

Când cumpărați un gaming laptop, obțineți mai mult decât simpla putere grafică și aveți mult mai multe capacități decât cu o consolă de jocuri staționară. Laptopurile pentru jocuri sunt o opțiune excelentă pentru studenți sau persoane care lucrează de acasă sau în afara locației, dar doresc să se și poată juca.

Laptop gaming Asus ROG

Un Xbox, de exemplu, nu vă va permite să vă trimiteți un e-mail prietenului dvs. de la cafenea și apoi să mergeți acasă și să scrieți un articol între rundele de Fortnite.

Versatilitate

Veți obține, de asemenea, un strat suplimentar de versatilitate, pe care mulți cumpărători îl ignoră la început, dincolo de simpla utilizare dublă, pentru muncă și jocuri.

 

În special, laptopurile de jocuri tind să aibă porturi special pentru conectarea la afișaje externe sau utilizarea conexiunilor de rețea prin cablu. Cu mouse și tastatura gaming, externe în configurația potrivită, nu pierdeți experiența completă de desktop.

Opțiuni elevate

În timp ce prețul unui laptop de gaming este, de obicei, mai mare, veți primi în schimb câteva specificații cu adevărat spectaculoase. În timp ce plăcile grafice și procesoarele de pe platformele de jocuri sunt de obicei de top, există încă o componentă hardware de luat în considerare – ecrane cu rezoluție mai mare. Atentie la copii, nu ii lasati sa stea prea mult in fata ecranelor, fie ca vorbim de monitoare, laptop sau televizoare!

 

Cu excepția modelelor mai ieftine, care fac compromisuri pentru a reduce costurile, majoritatea laptopurilor de jocuri încep cu rezoluția 1920 x 1080 pentru imagini cât mai clare. Laptopurile de jocuri vin, de asemenea, dotate standard cu SSD-uri, mai frecvent decât desktopurile PC. Asta înseamnă că obțineți o funcționare practic silențioasă și timpi de încărcare mult, mult mai rapizi decât cu un dispozitiv desktop PC care utilizează un HDD.

Design și estetică

Deși există opțiuni care utilizează un șasiu din plastic și balamale slabe, laptopurile de jocuri, în general, au, de asemenea, o calitate generală mai bună a construcției. În afară de construcția metalică durabilă, obțineți, de obicei, un design strălucitor, pe care nu le puteți găsi cu niciun alt dispozitiv.

 

Cu funcții precum iluminarea din spate a tastaturii cu mai multe secțiuni sau per tastă, porturi de evacuare aprinse și modele speciale roșii gravate, un laptop pentru jocuri poate fi accesoriul perfect pentru a vă arăta stilul în public.


Alte articole