4 speakeri de top iti arata cum sa ...

4 august 2010

Cu o experienta de peste 15 ani in serviciile telecom din Romania, Gabriel Muresanu a reusit sa-si dezvolte abilitati de management si leadership intr-o industrie dinamica, in permanenta evolutie. Gabriel si-a inceput cariera in 1994 ca reprezentant de vanzari si in scurt timp a fost numit Director de Vanzari, pentru ca din 1997 sa continue ascensiunea in industria de telecom, fiind responsabil al departamentului Telesales. De peste patru ani ocupa functia de Director Telesales Vodafone Romania. ”Satisfactia cea mai mare atunci cand conduci o echipa tanara de telesales vine din formarea si dezvoltarea lor ca oameni, constienti de fortele proprii, care au invatat sa-si gaseasca curajul, sa-si depaseasca temerile, sa lupte cu ei sau cu oricine trebuie pentru a-si realiza telul propriu. Asadar, daca vreti sa aveti succes in telesales, recomandarea cea mai puternica pe care o pot da e sa investiti in oameni, in metodele si expertiza de Self Confidence Atitude si Life&Personal Goals Coaching.”, este indemnul lui Gabriel catre practicienii din telesales. La Conferinta ”Marketing in Direct”, Gabriel Muresanu va sustine prezentarea ”Telesales - Developing or Burning - People & Business Opportunities !?”, analizand tehnicile de vanzari de succes.
Experienta de peste 8 ani in domeniul relatiilor cu clientii reprezinta cartea de vizita a lui Cristian Nicoara, pentru pregatirea si motivarea angajatilor care lucreaza direct cu clientul.
Metodele si tehnicile folosite adauga valoare programelor implementate, oferind rezultate ridicate in ceea ce priveste nivelul de performanta al participantilor, atat in aria de comunicare telefonica specializata, in domenii precum preluarea reclamatiilor, telesales sau ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - 4 speakeri de top iti arata cum sa ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro