Numărul jocurilor disponibile pe Android a crescut precum ciupercile după ploaie. Deși este bine să ai de unde alege, trebuie spus că nu toate jocurile sunt grozave. Tocmai de aceea, am testat și evaluat câteva dintre cele mai populare titluri pe care le poți practica pe smartphone sau tabletă în acest moment.
Final Freeway 2R este un joc de curse retro, inspriat în mare măsură din celebrul joc OutRun al celor de la Sega. Jocul este unul cât se poate de simplu, dar plăcut: te plimbi pe autostradă, într-o mașină roșie, decapotabilă și trebuie să te strecori prin trafic. Din când în când, mai dai de câte o bifurcație, care îți permite să variezi traseul. Vei fi silit să asculți muzică de calitate îndoielnică pe tot parcursul traseului, însă acest element recreează oarecum farmecul jocului original, așa că este binevenit. Pasionații spun că Final Freeway 2R este chiar mai bun decât OutRun, întrucât gameplay-ul este mai fluid și ceva mai bogat în detalii. În linii mari, este un joc de tip arcade, așa că poate fi practicat cu ușurință și de către începători, iar distracția este garantată.
Această variantă a jocului de poker a fost inventată la începutul secolului XX în Robstown, Texas și a ajuns în cazinourile din Las Vegas abia în anul 1963. Poker Texas Holdem a câștigat popularitate datorită faptului că pe parcursul unui joc, participanții pot paria de 4 ori, ceea ce creează o dinamică mult mai interesantă decât în clasicul joc de poker cu 5 cărți. Cu toate acestea, tranziția de la o versiune la cealaltă se poate face rapid, întrucât setul de reguli Texas Holdem include aceeași ierarhie precum 5 Card Draw. În 1969, după organizare unui turneu profesionist, jocul le-a atras atenția tuturor cunoscătorilor, iar 3 ani mai târziu, Texas Hold’em a devenit jocul folosit în cadrul Main Event-ului de la prestigiosul turneul anual World Series of Poker. În prezent, cea mai mare bază de jucători de Texas Hold’em se găsește pe platforma online a celor de la PokerStars.
Acesta este cel mai popular joc de tip sandbox din lume. În mod bizar, prima versiune de Minecraft a fost creată în doar 6 zile, de către programatorul suedez Markus Persson. Este un fel de Lego animat, care îți permite să creezi forme de relief, infrastructură, arme și multe alte obiecte. Deși a fost inițial lansat pentru PC, jocul este acum disponibil pe toate platformele. Varianta pentru mobil este oarecum simplificată, dar oferă în continuare mai multe tipuri de joc. În modul creativ, poți începe să explorezi imediat ceea ce îți dorești, pentru că ai resurse nelimitate, însă în modul de supraviețuire, trebuie să aduni resurse și să te lupți împotriva dușmanilor după apusul soarelui sau atunci când intri în peșteri. Pasionații iubesc Minecraft pentru că în joc există o mulțime de lucruri de făcut, iar natura generată aleatoriu a lumii oferă experiențe noi de fiecare dată. Deși poate părea că harta jocului se poate întinde la infinit, un utilizator a descoperit că Minecraft începe să dea greș după ce se parcurg aproximativ 7500 de mile – mai mult decât suficient pentru a putea face orice ți-ai putea imagina.
PUBG Mobile este o adaptare foarte bună a versiunii deskop, care reprezintă unul dintre cele mai populare shootere din toate timpurile. Este un shooter de tip „battle royale” sau „free for all”, în care toți cei 100 de jucători sunt pe cont propriu. O rundă începe prin parașutarea tuturor participanților pe o insulă de 8x8 km, unde nimeni nu are nimic, iar fiecare utilizator trebuie să caute arme și echipament. Harta se micșorează odată cu trecerea timpului și pe măsură ce jucătorii sunt eliminați, iar câștigătorul este cel care rămâne ultimul în viața. Totuși, pe lângă modul clasic de joc, există și varianta de a juca în pereche sau în echipe de câte 4. În modul de joc cu echipă, apare posibilitatea de a-i reînvia pe coechipierii care au căzut la datorie.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro