29 Martie - se deschide TIBCO

29 martie 2007

Cea de-a XXIV-a editie a Targului International de Bunuri de Consum Bucuresti - TIBCO 2007, ce se va desfasura in perioada 29 martie - 1 aprilie la complexul expozitional Romexpo, va reuni peste 300 de firme din 16 tari. Tematica targului este structurata pe mai multe sectiuni - confectii, textile si articole din piele, cadouri si artizanat, cosmetice si parfumuri, bijuterii, produse naturiste si terapii neconventionale, TIBCO in serviciul dumneavoastra - care va cuprinde Expo Services si Com Image, mase plastice, articole de menaj si articole sanitare, decoratiuni interioare si exterioare, produse chimice si articole pentru curatenie si igiena, turism, pescuit si vanatoare, sunet, lumina, muzica, My Happy Pet, Targul Bucurestilor.

Firmele expozante provin din Italia, Grecia, Bulgaria, Pakistan, India, Ungaria, Germania, Egipt, Indonezia, Franta, Austria, Sri Lanka, Spania, Republica Moldova, SUA si Romania.

Targul International de Bunuri de Consum s-a infiintat in 1974. Evenimentul expozitional avea sa devina cel mai mare targ de acest gen din Romania.

TIBCO va ocupa o suprafata expozitionala de circa 23.000 de metri patrati.

TIBCO 2007 este imbogatit de o serie de evenimente precum Targul de Turism al Romaniei, Expo Sport si Agrement, precum si saloanele specializate: Food&Drink, pentru produse alimentare si bauturi, Car Dealer's Show, pentru dealerii de automobile si Consumer Electronics, pentru produse electronice si electrocasnice. De mentionat ca toate manifestarile reunesc peste 800 de expozanti.

Toate manifestarile prezentate pot fi vizitate zilnic. Pe 29 martie, intre orele 10-18, pe 30 si 31 martie, intre orele 10-20, iar pe 1 aprilie, intre orele 10-16. Biletul de intrare valabil o zi costa 5 lei, cel valabil doua zile costa 9 lei, cel valabil 3 zile costa 13 lei si cel valabil 4 zile costa 16 lei.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro