2021: cele mai bune laptopuri Apple

9 iunie 2021

MacBook-urile Apple sunt unele dintre cele mai de dorit laptopuri din lume, deci este de înțeles dacă dorești să cumperi unul și pentru tine.

Indiferent dacă vrei pur și simplu să îți actualizezi vechiul Apple laptop sau să te aventurezi pentru prima dată în lumea Apple, iată care sunt principalele laptopuri la care ar trebui să te uiți în 2021.

  1. MacBook Pro (2017)

Dacă funcția Touch Bar a Apple nu este deosebit de utilă sau atrăgătoare pentru tine și nu ai nevoie de performanțe de vârf, atunci poți economisi o mulțime de bani alegând modelul simplu MacBook Pro.

Are un afișaj de 13 inci, procesoare Intel Core de generația a 7-a cu grafică integrată și doar cele două porturi Thunderbolt 3 față de cele patru ale modelului cu Touch Bar.

  1. MacBook Air (2018)

Gama MacBook Air este legendară, dar a rămas în mare parte neschimbată timp de un deceniu înainte ca acest nou model să apară în 2018. Este un laptop impresionant de complet, cu un ecran Retina de 13 inci, un sunet puternic, o durată de viață a bateriei exemplară, un procesor Intel Core de generația a 8-a și o formă îngustă în formă de pană. Acum este unul dintre cele mai ieftine Apple laptop disponibile pe piață, le gasiti chiar si pe eMag.

  1. MacBook Pro de 13 inci cu Touch Bar (2019)

Modelul de 13 inci al modelului de vârf Apple MacBook Pro s-ar putea să vină într-o formă mai compactă decât fratele său mai mare, dar este încă dotat cu caracteristici bune. Acestea includ bara tactilă inovatoare a companiei, care înlocuiește tastele funcționale din partea superioară a laptopului cu ceva mult mai versatil.

Touch ID face parte, de asemenea, din pachet, oferindu-ți acces și autentificare rapide printr-o atingere de deget. Pe de altă parte, vei obține grafică Intel Iris integrată și procesoare Intel Core de generația a 8-a standard.

  1. MacBook Air (2017)

Apple a încetat să mai vândă această versiune mai veche a MacBook Air, când a lansat ultimele MacBook Air. Acest Apple laptop pare puțin învechit acum, iar ecranul său de 13 inci nu are același număr de pixeli ca modelele mai noi cu afișare Retina.

De asemenea, folosește un procesor Intel Core mai vechi de generația a cincea, care este departe de a fi de ultimă generație. Dar, în apărarea sa, MacBook Air (2017) este o mașină încercată și testată cu o durată de viață a bateriei extraordinară și a fost singurul MacBook cu un preț mai mic, până la varianta din 2020.

  1. MacBook Air 13 Inci (2020)

Noul MacBook Air de 13 inci este acel Apple laptop pe care probabil îl cauți, deoarece oferă performanțe de până la două ori mai rapide ale procesorului și performanțe grafice cu până la 80 la sută mai rapide decât modelele anterioare (există o versiune i5 și i7 disponibilă).

Spațiul de stocare începe acum la 256 GB - dublu față de modelul anterior oferit - iar cireașa de pe tort este noua tastatură Magic care se găsește în prezent pe MacBook Pro mai mare. În comparație cu tastatura de mai înainte, aceasta este superb de utilizat.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro