2013 este anul articolelor de gradina

15 aprilie 2013

Albastrul da tonul gradinilor in 2013, anunta peisagistii. Cuvantul de ordine este relaxarea iar tema potrivita este gradina mediteraneana, unde plantele aromatice, amforele si ghivecele mari din ceramica dau nota definitorie.
Nu te gandi ca va trebui sa schimbi totul, daca ai deja gradina nu va fi nevoie sa o reproiectezi. O poti adapta usor catre atmosfera dorita inlocuind anumite elemente statice si concentrandu-te asupra straturilor de plante anuale.
Pietrisul este un material ieftin, potrivit pentru alei si terase. El va fi inlocuit cu dale de piatra sau ciment. Cele de piatra sunt mai scumpe si mai greu de gasit, de aceea poti opta pentru varianta celor din ciment, pe care le poti construi chiar tu.
Piticii de gradina sunt simpatici, dar ii poti inlocui cu amfore, coloane de piatra sau ghivece inalte din ciment pe care, iarasi, le poti confectiona chiar acasa.
Delimiteaza straturile cu bolovani de rau. Daca nu ai, poti construi un zid ornamental din caramida. Zidul poate fi folosit simplu, daca este asezat langa o amfora mare din ceramica, sau poate fi vopsit albastru, in cazul in care aleile de ciment pe care le delimiteaza sunt albe.
Pentru a citi mai multe articole gradina despre tendintele lui 2013 in materie de bricolaj si peisagistica intra pe Hornbach.

» Preluat de pe LivePr.ro
- 2013 este anul articolelor de gradina

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro