200 de companii la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

28 martie 2007

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, aflata la cea de-a opta editie, s-a deschis miercuri, la Sibiu, si reuneste peste 200 de companii expozante. Expozitia poate fi vizitata de miercuri pana vineri intre orele 10.00 si 18.00 si sambata intre orele 10.00 si 14.00. "CAMEX constituie o comunitate reprezentativa pentru breasla constructorilor. Mai vechi sau mai noi, participantii, membrii acestei comunitati, se intalnesc la editiile CAMEX, se cunosc, schimba informatii, transmit emotii pozitive, isi strang mainile si isi intaresc relatiile, intr-un cuvant comunica, si acesta este principalul obiectiv al Expozitiie CAMEX", a declarat Florin Mindirigiu, director general ABplus, compania organizatoare a evenimentului.

Printre produsele care vor fi expuse nu vor lipsi materiale pentru finisaje, tencuieli, placaje, pardoseli, utilaje, echipamente si accesorii pentru exterior, echipamente si tehnologii pentru incalzire sau pentru racire, pentru aer conditionat, izolatii termice, tehnica sanitara, instalatii electrice, sisteme de securitate, servicii si media.

Potrivit organizatorilor, in anul in care a fost proclamat Capitala Culturala Europeana, municipiul Sibiu este expus investitiilor de anvergura, iar cea mai mare parte a acestora se intersecteaza cu domeniul constructiilor. Din acest motiv, Sibiul are nevoie mai mult ca oricand de o expozitie in masura sa ofere o solutie completa pentru constructori, arhitecti, ingineri proiectanti si instalatori.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro