În 2 martie are loc la Sibiu prima ediție a evenimentului TEDxSibiuSalon

23 februarie 2015

Pentru prima dată la Sibiu va avea loc o serie de 3 evenimente TEDxSalon.

TEDxSibiuSalon este un eveniment conferință-film-dezbatere unde x reprezintă marca pentru un eveniment TED organizat independent.

În această primăvară ne propunem la TEDxSibiuSalon crearea un mix de discursuri TEDTalks cu momente de socializare și networking cu scopul de a facilita discuții cu sens, cu profunzime, care să ne inspire. Tema acestui prim eveniment a fost aleasă de către publicul interesat și este Inteligența Emoțională. Discursurile înregistrate de pe platforma TED.com vor fi redate cu subtitrare în limba română. Dacă ești iubitor de idei faine care merită să fie date mai departe, vino și tu alături de noi!

Primul eveniment are loc în 2 martie, începând cu ora 17:30 la Librăria Habitus în Piața Mică nr 4. Evenimentele se derulează pe bază de invitație și ne bucură interesul comunității pentru că locurile la acest prim eveniment s-au ocupat in mai puțin de 3 ore de la deschiderea înscrierilor.

Agenda evenimentului va include:

17:30-18:00 — welcome, coffee și networking
18:00-18:30 — proiecție TEDxTalks
18:30-18:45 — panel interview și debates
18:45-19:00 — coffee și networking
19:00-19:30 — proiecție TEDxTalks
19:30-19:45 — panel interview, debates și bye bye

Ne puteți găsi pe facebook pe pagina https://www.facebook.com/TEDxSibiuSalon, principalul mediu online unde vom interacționa, vom distribui materiale informative, vom deschide dialogul cu participanții și vom gestiona înscrierile și vom colecta feedback-urile voastre.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro