Vrei sa gatesti ca un master chef? Vino acum la cele mai tari cursuri de cooking

Categorie: Comunicate de presa

Daca vrei sa iti dezvolti cunostintele pe care le ai sau daca ai o pasiune pentru arta culinara, DallesGO te asteapta la cele mai tari cursuri de cooking din Bucuresti pentru a invata sa gatesti ca un master chef de la un chef adevarat.

Dupa cum am observat, in ultima vreme show-urile de cooking difuzate la televizor au inceput sa ia o amploare din ce in ce mai mare si in plus, incep sa se organizeze din ce in ce mai des concursuri de gatit, la care, de ce nu, sa participi si poate chiar sa le castigi. Daca stii cum sa gatesti cateva preparate de baza si esti pasionat cu adevarat de gastronomie, nimic nu este imposibil, poti sa ajungi un bucatar adevarat dupa ce ai terminat aceste cursuri de gatit.

Cateva detalii despre cursurile de cooking DallesGO

Special concepute pentru tine, fie ca esti la inceput de drum sau ca ai anumite cunostinte culinare, indiferent de situatie, cursurile de gatit te vor invata sa gatesti ca un master chef si sa impresionezi de fiecare cand vei gati ceva.

In cadrul fiecarui curs de cooking vei gati preparate din diverse locuri ale lumii, folosind numai ingrediente special alese pentru acel preparat. De fiecare data, fiecare curs va avea o alta idee si un meniu total diferit. La cursurile de gatit, Marius Tudosiei va fi cel care te va indruma pentru a te putea perfectiona cat mai bine si pentru a putea invata cand mai multe lucruri noi pe care sa le pui apoi in practica ca la carte.

In cadrul celor 12 cursuri de cooking interactive vei experimenta de fiecare data gusturi noi, ingrediente noi, arome noi si concepte pe care in alta parte nu le poti descoperi atat de bine. Practic, la fiecare curs vei gati preparate din tari precum: Argentina, Mexic, Turcia, Franta, China, Romania etc. De fiecare data vei gati cam trei preparate total diferite din aceste tari ce au o bucatarie recunoscuta in toata lumea.

Cum sa te inscrii si tu la cele mai tari cursuri de gatit din Bucuresti?

Daca vrei sa gatesti ca un master chef sau sa iti dezvolti acest hobby intr-un cadru profesionist, sub indrumarea unui chef cu vaste aptitudini didactice, cursurile de cooking DallesGO sunt solutia cea mai buna pentru tine. Pentru a te inscrie, trebuie sa accesezi site-ul http://dallesgo.ro/cursuri-cooking/ si acolo vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te putea inscrie la cursurile de cooking. De asemenea, poti apela numarul de telefon 0769 041 711 sau poti intra pe canalul de Youtube DallesGO pentru a vedea parerile cursantilor.

» Preluat de pe LivePr.ro
Vrei sa gatesti ca un master chef? Vino acum la cele mai tari cursuri de cooking


Alte articole

Adauga comentariu