Thailanda lansează pachete de lux pentru emigranți

Categorie: Pe scurt

Guvernul thailandez a început să ofere străinilor bogați care vor să se stabilească în țară vize de rezidență pentru aproximativ 3000 de euro pe an. Așadar cei care vor să se mute pe plajele însorite de pe insulele țării pot opta pentru unul dintre pachetele oferite de către autorități, pachete care, pe lângă dreptul de rezidență oferă și o serie de alte facilități.

Pachetul de top, „Elite” costă în jur de 60.000 de euro pentru 20 de ani, la care se adaugă și o taxă anuală de 600 de euro. Beneficiarii acestui pachet au un acces faci la serviciile publice, cum ar fi agențiile guvernamentale care se ocupă de imigrație, permise de conducere sau permise de muncă. Mai mult, statul oferă și transferuri către aeroport la plecarea din țară, un control medical complet în fiecare an și 24 de tratamente la spa și intrări la terenuri de golf.

Autoritățile așteaptă în jur de 1000 de cereri pentru rezidența VIP, în special din partea pensionarilor care vor să se retragă într-un paradis exotic, informează BusinessInsider.com


Alte articole

Adauga comentariu