La Mesteru Manole gasiti o varietate de tipuri de vata minerala

21 iunie 2017

Magazinul online Mesteru Manole va pune la dispozitie pe site o gama variata de tipuri de vata minerala, dintre care, il puteti comanda simplu si rapid pe cel de care aveti nevoie.

Vata minerala este cel mai utilizat produs pentru realizarea de izolatii. In comparatie cu alte tipuri de materiale, acesta ofera atat izolatie termica, cat si fonica. In plus, acest material detine clasificarea A1 de comportament la foc conform Clasificarii Europene.

Principalele proprietati pe care le are vata minerala de la Mesteru Manole

Izolatiile atat termica, cat si fonica pe care la ofera vata minerala atunci cand este utilizata se datoreaza procesului de productie. Acest material este realizat dintr-o impaslitura de fibre continue printre care se inglobeaza un volum foarte mare de aer, aer caruia nu ii este permis sa circule liber. Acest ansamblu realizat din fibre si aer ofera foarte bune proprietati de izolatie.

Proprietatile de izolare pe care le are orice material sunt influentate in mod direct de umiditatea sa, la instalarea se vor respecta intocmai recomandarile pe care le primiti de la Mesteru Manole.

Structura din care este realizata vata minerala de la Mesteru Manole ii ofera acesteia o serie de proprietati fonoabsorbante destul de bune, dar pentru anumite intervale de frecventa.

Vata minerala se comporta foarte bine si in cazul incendiilor

Vata minerala nu arde! Mai mult decat atat, acest material nu intretine focul, insa la temperaturi de peste 2500 de grade Celsius se va degrada vizibil. In functie de particularitatile termice ce se regasesc intr-o incapere, se va recomanda un anumit tip de material cu o anumita rezistenta la incendii care se se utilizez pentru peretii despartitori ai acelei incaperi.

5 aplicatii in cadrul carora se utilizeaza vata minerala

Pardoseli si plansee – vata minerala se utilizeaza pentru izolarea termica si fonica a pardoselilor, dar si a planseelor dintre etaje, inclusiv in pardoselile constructiilor fara subsol.

Planse peste ultimul etaj – si aici acest material se utilizeaza, in special daca consideram ca exista un pod care va fi locuita.

Pereti despartitori – peretii despartitori din incaperi daca sunt realizati din rigips si vata minerala au o greutate redusa, iar astfel nu incarca structura. De asemenea, acestia se realizeaza rapid si ofera avantajul ca pot fi realizati oriunde in functie de designul spatiului respectiv. Vata minerala se monteaza pentru a izola termic incaperea, dar si pentru a atenua zgomotele.

Mansarde – in cazul in care exista o mansarda care urmeaza sa fie locuita, izolarea acesteia este foarte importanta. Utilizand acest material se realizeaza o izolare usoara ca si greutate. In plus, materialul nu arde si nici nu intretine arderea, dar se si monteaza usor.

Pereti exteriori – peretii exterior sunt primii care intra in contact cu mediul exterior. Astfel, in interiorul constructiei trebuie sa se asigure un climat eficient, iar astfel trebuie folosit un material eficient. Utilizand vata minerala, aceasta va actiona ca un opritor pentru aerul rece din exterior in timpul iernii si aerul cald din timpul verii.

» Preluat de pe LivePr.ro
- La Mesteru Manole gasiti o varietate de tipuri de vata minerala

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro