La mare fara masina?

Categorie: Comunicate de presa

E bine sa stii de unde poti face rost imediat de o masina in caz de nevoie. Nici nu stii cand te loveste pofta de plimbare sau ai o urgenta si trebuie sa ajungi de pe plaja la un interviu important in cine stie ce parte a tarii. Pentru ca toate necesitatile tale in materie de masini sa fie satisfacute exista rent a car Mamaia. Firma de inchirieri este dotata co flota de masini pe cinste care pot sa deserveasca pe oricine la orice ora din zi si din noapte.

Daca ai ajuns cumva la mare intr-o vara si ti-a lipsit extrem de mult o masina cu care sa te plimbi seara pe racoare pe strazi ai acum ocazia sa inchiriezi una. La rent a car Constanta poti face rost rapid de o masina fara sa treci prin proceduri lungi si plicticoase de inchiriere. Cele mai multe masini pot fi inchiriate doar pe baza unui permis de conducere valid, sunt asigurate Casco, expertizate tehnic si gata de drum. In plus, ai la dispozitie kilometri nelimitati, motor diesel economc si poti beneficia pentru o suma modica de sistem de navigatie performant cu care sa te poti descurca oriunde te-ar duce drumurile.

Nu este nevoie sa imprumuti o masina pentru a pleca in calatorie, concediu sau vacanta, mult mai simplu este sa alegi serviciul inchirieri auto Constanta si scapi de orice grja pentru combustibil, pentru reparatii sau defectiuni.


» Preluat de pe LivePr.ro
La mare fara masina?


Alte articole

Adauga comentariu