Incepe lantul scumpirilor generate de cresterea salariului minim pe economie

Categorie: Pe scurt

Cresterea salariului minim pe economie incepand cu luna februarie atrage dupa sine un lant de scumpiri pentru cea mai mare parte dintre categoriile de bunuri si servicii, iar acest lucru incepe deja sa se resimta in cheltuielile curente ale romanilor, dar si ale companiilor active pe piata din tara.ragrani.ru

O comunicare oficiala transmisa de catre compania de curierat Urgent Cargus S.A. catre clientii sai anunta o crestere a tarifelor companiei incepand cu data de 2 martie 2017, ca urmare a cresterii salariului minim pe economie, dar si a altor majorari care au consecinte directe asupra serviciilor companiei, cum ar fi cresterea pretului combustibilului si a taxelor auto.

„Ca urmare a schimbarilor economice din anul 2016 si a celor care sunt previzionate pentru anul in curs, schimbari cu impact major in costurile companiei, Urgent Cargus S.A a revizuit tarifele de lista incepand cu data de 1 Nov 2016. ” scrie compania in scrisoarea transmisa catre clienti.

In aceeasi scrisoare, Urgent Cargus S.A. prezinta si o evolutie a principalilor indicatori care au determinat luarea deciziei de revizuirea a tarifelor percepute, respectiv salariul mediu pe economie, pretul carburantilor si taxele auto.

„In acest context, dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca incepand cu data de 02 Martie 2017 tarifele preferentiale acordate societatii dvs. vor fi majorate cu 5 % .” transmite in continuare compania clientilor.


Alte articole

Adauga comentariu