Importanta unui echipament medical de calitate

Categorie: Comunicate de presa

Odata cu cresterea numarului de decese din cauza infectiilor nosocomiale, profesionistii din domeniul medical doresc sa mentina standarde extrem de ridicate de control al raspandirii acestor infectii. Uniformele medicale ofera o limita clara intre tinuta de serviciu si tinuta din afara serviciului, trasand o linie clara intre mediul medical si mediul din afara unitatii medicale. Atunci cand un cadru medical imbraca o uniforma, acest lucru justifica in fata pacientilor si colegilor ca igiena, preventia si siguranta sunt cele mai importante aspecte din meseria de medic sau asistenta medicala.

Pe langa importanta medicala a echipamentului, s-au iscat dezbateri cu privire la rolul acestora dincolo de protectie si s-a ajuns la concluzia ca acestea ofera personalului medical o identitate recunoscuta care ajuta la promovarea increderii publice. Prevenirea si controlul infectiilor sunt aspecte-cheie care consolideaza necesitatea de a se asigura ca toata imbracamintea purtata de personal functioneaza ca o bariera.

Nu numai halatele sau compleurile au un rol major in toata lupta cu bacteriile, ci si incaltamintea. Papucii sunt singurele componente ale vestimentatiei care ating pamantul si este absolut evident ca ei aduna pe talpa si nu numai, diverse bacterii care nu au ce cauta intr-o unitate spitaliceasca. In spital, toti medicii si asistentele ar trebui sa poarte saboti medicali pe care-i folosesc doar in interiorul unitatii. In acest fel se evita raspandirea si mai accelerata a bacteriilor nedorite.

Magazin online cu uniforme si accesorii medicale | www.medifashion.ro

Saboti medicali de calitate, precum si halate si bonete chirurgicale cu proprietati antibacteriene puteti gasi accesand http://www.medifashion.ro/. Acesta este un magazin de moda medicala, loc in care se aduna cele mai renumite branduri ce produc echipamente calitative dupa cele mai inalte standarde.  Firme precum HeartSoul, Dickies, Cherokee, Anywere, CodeHappy sau Sapphire Scrubs, sunt acum prezente pe piata romaneasca prin magazinul online Medifashion. Preturile conteaza prea putin cand vine vorba depropria siguranta si cea a pacientilor. In plus, promotiile periodice afisate pe site permit oricarui cadru medical sa faca investitii care conteaza!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Importanta unui echipament medical de calitate


Alte articole

Adauga comentariu