Geamuri termopan Arad Beneficii

Categorie: Comunicate de presa

Doresti sa faci din casa ta, caminul tau? Incepe cu geamurile termopan. Acestea nu mai sunt de mult articole de lux, ci mai degraba o investitie pentru viitorul intregii familii. Geamurile termopanele cresc valoarea estetica a unei locuinte, asigura economia energiei termica, izoleaza fonic si termic.

Termopane, sinonime cu eficienta termica
Achizitionam Geamurile termopane Arad nu pentru culorile imaculate al profilelor, ci pentru eficienta termica de care dau dovada.

Conductivitatea termica redusa a PVC-ului confera tamplariei o izolatie termica superioara, care evita fenomenul de condens pe suprafata si care mentine termperatura in interior. Chiar daca sunt perfect etanse, profilele lasa geamul sa respire. Vorbim asadar despre o reducere a pierderilor de energie.

Dincolo de o eficienta termica ridicata, termopanele asigura si o eficienta fonica sporita. Mai exact, izolare fonica perfecta. Tot datorita etanseitatii impecabile, termopanele mentin linistea in camine, fiind recomandate mai ales locuintelor aflate in imediata apropiere a aeroporturilor, garilor, statiilor de autobuz, pietelor, santierelor, etc.

Sticla este partea componenta importanta a tuturor ferestrelor si a usilor termoizolante .Sticla poate fi de mai multe tipuri :
Geam termoizolant
Geam securizat
Geam de izolatie termica si acustica

Distantierul geamului termoizolant impreuna cu o adancime mai mare de sustinere a sticlei va ofea o economie suplimentara de energie,protectie impotiva figului si a curentului de aer si impiedica patunderea condensului in interior.Valorile caracteristice ale ferestrelor temoizolante sunt coeficientul de transfer termic Ug si coeficientul de absortie al sunetului dB.

Coeficientul de transfer termic Ug indica cantitatea de caldura,care trece pe o unitate de timp printr-un m2 al unui component constructiv,la o diferenta de temperatura a aerului inconjurator din camera si a aerului exterior de 1k (kelvin) .

Acoperiea sticlei cu un strat special de oxizi metalici asigura o termoizolatie puternica si o economie mare de energie.Pentu cresterea coefticientului de izolatie termica,spatiul dintre geamuri se umple cu diferite gaze de izolatie

Prin utilizarea unor gaze de termoizolatie si a unor straturi speciale de termoizolatie din rasina se obtin geamuri care corespund celor mai stricte norme de izolatie fonica si termoizolatie.

Geamuri termopan Arad vă va oferi un confort termic excelent, va reduce problemele zgomotului, va face casa să arate fantastic și potențial va crește valoarea proprietății dvs.

Contactați-ne pentru a vorbi cu unul dintre experții noștri. Suntem aici pentru a vă ajuta și suntem mai mult decât bucuroși să răspundem întrebărilor dumneavoastra.» Preluat de pe LivePr.ro
Geamuri termopan Arad Beneficii


Alte articole

Adauga comentariu