Experienta duala online – offline: magazin online si showroom pentru airsoft

Categorie: Afaceri

Tot mai popular si in tara noastra, jocul de airsoft capata o prezenta tot mai consistenta pe internet, acolo unde apar tot mai multe site-uri dedicate, magazine online, cluburi si bloguri de specialitate. Mai nou, magazinul online www.airsoftmegastore.ro a deschis si o reprezentanta offline destinata tuturor pasionatilor de airsoft din Romania. Acest showroom airsoft constanta este situat pe litoral, la adresa Bd. Mamaia nr. 20, Constanta.

Chiar daca website-ul magazinului online este foarte bine conceput, oferind o experienta de shopping extrem de simpla si placuta, showroom-ul completeaza aceasta experienta cu o componenta de interactiune directa: nu doar a clientilor cu produsele, ci si intre clienti si respectiv intre clienti si angajatii magazinului.

Mai exact, pe de o parte clientii pot studia colectia de arme airsoft, echipamente, accesorii si consumabile. Pe de alta parte, acest magazin airsoft constanta poate fi loc de intalnire al pasionatilor de airsoft, care pot comunica offline. In acelasi timp, clientii pot savura o cafea stand pe una din canapelele din showroom, pot primi informatii de la expertii AirsoftMegastore si pot studia cele mai recente cataloage ale producatorilor de top de “jucarii” airsoft.

De ce airsoft constanta? Aici este prezenta una dintre cele mai bine dezvoltate comunitati de impatimiti ai jocului de airsoft. De asemenea, Constanta este oras turistic, deci de showroom-ul AirsoftMegastore se pot bucura si cei care ajung pe litoral in special in timpul verii, pentru vacanta la mare.

“Localizat in Constanta, pe Bulevardul Mamaia nr. 20 showroom-ul nostru a fost gandit sa gazduiasca jucatorii constanteni de airsoft, dar totodata ofera deliciul unei experiente unice turistilor aflati la mare sau vizitatorilor aflati in tranzit prin Constanta. Organizat pe doua etaje, si atent aranjat in magazinul nostru puteti gasi toata gama de articole necesare practicarii jocului de airsoft”, explica reprezentantii magazinului online airsoftmegastore.ro.

Evident, oricine are nevoie de produse pentru jocul de airsoft poate comanda online de pe website, urmand sa primeasca produsele in cel mai scurt timp, prin intermediul firmelor de curierat rapid. Se ofera garantie si service, deci vorbim despre un magazin online de incredere, un partener de baza in airsoft.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Etichete:

Alte articole

Adauga comentariu