Cum alegi ceainicul potrivit in functie de ceaiul pe care vrei sa il consumi?

Categorie: Comunicate de presa

Daca pana acum nu ai acordat prea multa atentie ceainicului in care ai depozitat ceaiul, afla ca acesta are o mare influenta asupra conditiei lichidului, in functie de materialul din care este confectionat.

Astfel, daca doresti sa lasi la infuzat mai multe tipuri de ceaiuri, cel mai potrivit este ceainicul din sticla , pentru ca nu pastreaza aroma plantelor si nici nu se pateaza cu urmele uleioase lasate de ceaiuri. Totodata, datorita transparentei materialului, ti se permite o buna vizibilitate asupra unei varietati de culori oferite ceaiurile consumate.

Ceainicul din argila este cunoscut prin capacitatea sa de a retine miresmele ceaiurilor pe care le-au depozitat de-a lungul timpului. E indicat sa nu infuzezi prea multe tipuri de ceaiuri in acest recipient. Cel din fonta are proprietatea de a fi rezistent la schimbarile de temperatura si se utilizeaza in cazul ceaiurilor albe sau verzi.

Ceainicul din otel inoxidabil sau din argint, foarte cautat in anii 1700, este ideal pentru a te bucura de un ceai fierbinte pentru mai mult timp. Iar cel de portelan sau ceramica, cel mai cunoscut si utilizat de consumatori, este practic, usor de curatat, dar se foloseste pentru un singur tip de ceai pentru ca pastreaza aroma.

Pentru a te bucura de o bautura plina de savoare, Arta Ceaiului iti pune la dispozitie reduceri substantiale la seturi de ceainice si ceaiuri .

Arta Ceaiului este un magazin online cu o gama larga de ceaiuri, cafea si accesorii pentru prepararea acestora. Produsele pot fi vizualizate si comandate de pe site-ul lor, www.artaceaiului.ro.


» Preluat de pe LivePr.ro
Cum alegi ceainicul potrivit in functie de ceaiul pe care vrei sa il consumi?


Alte articole

Adauga comentariu