Summer Well 2014

31 iulie 2014

Summer Well este festivalul care ne incanta cu cea de-a patra editie, cu un line-up de artisti consacrati. Festivalul are loc Sambata, 9 august 2014, si duminica 10 august 2014, la Domeniul Stirbey din Bufetea unde muzica de calitate va fi ca la ea acasa.

Artisti internationali ai momentului

Printre artistii care vor urca pe scena intalnim nume precum Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth si Prides, aceste sunt cele mai tari trupe ale momentului, care te vor incanta la “Festivalul ca o vacanta”. Acestia sunt impartiti in cele doua zile de festival, astfel, samabata vei asculta muzica celor de la Prides, Chloe Howl, The 1975, John Newman si nu in ultimul rand Bastille, iar Dumunica muzica va fi intretinuta de Reptile Youth, Tom Odell, Miles Kane, The National si cea mai asteptata trupa de rock, Placebo.

Transportul nu reprezinta o porblema, in toate aceste zile, compania de transport RATB, va pune la dispozitie o linie speciala, care va pleca de la Muzeul Taranului Roman catre Domeniul Stirbey.

Asasdar, daca vrei sa ai parte de muzica de calitate, ale artistilor internationali ai momentului, sa ai parte de o atmosfera incendiara, atunci festivalul Summer Well 2014 reprezinta alegerea pentru un weekend de neuitat.

Mai multe detalii despre Festivalul Summer Well 2014 gasesti pe site-ul Tonica, care te va intampina cu tot ce ai nevoie pentru a te pregatii de petrecere.

» Preluat de pe LivePr.ro - Summer Well 2014