Balustrade inox si scari inox. Trenduri actuale in designul interior sau exterior

Categorie: Pe scurt, Trenduri si statistici

La fiecare inceput de an ne gandim cum sa ne facem viata mai frumoasa pentru lunile ce urmeaza. Fie ca ne gandim sa facem schimbari in casa sau construim o locuinta noua, vom cauta informatii cu privire la noutaile de design interior sau exterior, pentru a le adapta si personaliza gustului nostru.

De aceea, Prod Inox Construct doreste sa va faca cunoscute trendurile actuale privind amenajarile interioare sau exterioare pentru spatiile de locuit sau birouri. Asa cum poate stiti, Salonul Mobilei de la Milano da startul trendurilor privind amenajarile pentru anul urmator. Dar in orice spatiu, scara si balustrada trebuie sa se incadreze si sa sublinieze accentele mobilierului si a celorlalte elemente de design si sa armonizeze culorile si texturile.

Astfel, principalul trend lansat in cadrul acestei manifestari pentru anul 2017 este revenirea la natura. Materialele care se poarta in mod deosebit sunt lemnul, pluta, marmura si gresia teracota care refac legatura intre om si mediu. Aducerea gradinii in spatiul de locuit este din ce in ce mai prezenta. Locuintele sau magazinele prind caldura prin aranjamente florale deosebite. Dar cum sa le punem altfel in valoare, decat prin amenajarea unei balustrade din inox cu lemn? Inoxul sustine, iar lemnul creeaza ideea de caldura si se integreaza cu mobilierul, grinzile din lemn sau usile. Balustrada inox lemn pe care noi o promovam pentru anul ce urmeaza este alcatuita din stalpi si traverse verticale de inox si este acoperita cu o mana curenta de lemn din stejar, baituita in culori naturale, neutre. Pentru a da mai multa personalitate desinului propunem diferite insertii din lemn aplicate intre barele ce compun balustrada din inox de baza. Astfel cream modele balustrade inox lemn cu efecte deosebite.

Pentru ca scarile reprezinta elementul vizual central al unui spatiu dorim sa va ajutam in constructia si montarea acesteia. Desinerii nostri pot realiza diferite modele scari inox sau scari fier ce se incadreaza perfect stilui naturalist prezent in acest an. Avand la baza structura din metal rezistenta, treptele pot fi realizate din lemn sau alte materiale ce transpun ideea de natura.

De asemenea, o alta tendinta a lui 2017 o reprezinta stilul minimalist. Obiectele cat mai functionale si mai mici iau locul acelora voluminoase, acest stil fiind necesar cu atat mai mult cu cat spatiile sunt mai reduse. Firma noastra vine cu propuneri de scari elicoidale din inox (scari in spirala) si balustrade inox simple sau in combinatie cu lemn si sticla, ce vor face legatura intre etaje folosind un spatiu foarte mic.

Si pentru ca luminozitatea joaca un rol important in amenajarea unei spatiu cat mai aproape de natura, va oferim diferite modele balustrade inox sticla ce vor scoate in evidenta obiectele si plantele din decor. Balustrade din sticla transparenta sau viu colorata in verde, orange sau beige (desemnate culorile anului) vor deveni atractia principala punand in valoare scari interioare sau balcoane exterioare existente in caminul dvs.

Pentru a vizualiza mai multe modele balustrade inox si scari metalice va rugam sa accesati site-ul nostru: www.balustrade-bucuresti.ro.

Contactati-ne la telefoane : 0724.269.527 sau e-mail prod_inox@yahoo.com pentru a va oferi informatii suplimentare cu privire la preturi balustrade inox simple sau in combinatie cu lemn, sticla sau policarbonat si preturi scari inox.

Articol realizat de master ec. Catalina Constantin
Marketing manager SC PROD INOX CONSTRUCT SRL

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu