Avocat bun specializat in insolventa sau faliment in Timisoara

19 aprilie 2016

In mediul de afaceri, aparitia unor insolvente sau falimente tulbura apele, insa aceste lucruri sunt firesti, "naturale" chiar si intr-o economie functionala. In unele cazuri, o companie poate ajunge sa isi doreasca insolventa pentru a se proteja de creditori; in alte situatii, acestia din urma sunt cei care solicita insolventa unei firme sau chiar falimentul, pentru a-si recupera unele datorii. Nicio situatie nu este ca alta, exista mereu nuante, cazuri particulare.

Cert este ca o campanie poate avea nevoie de un avocat bun specializat in insolventa sau faliment. Evident, prin "avocat" ne referim de fapt la o casa de avocatura, care poate oferi servicii complexe, de cea mai buna calitate, la nivel profesionist, punandu-si la dispozitie experienta relevanta acumulata in domeniu.

"Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii va ofera prin avocatii sai specliazati servicii complete de asistenta si consultanta in proceduri de insolventa, faliment si lichidare. Experienta avocatilor nostri este dublata de profesionalismul colegilor practicieni in insolventa din cadrul Casei de Insolventa Alexandru Pusa IPURL. Suntem specialisti recunoscuti in probleme de insolventa si faliment", se precizeaza pe website-ul avocatul-meu.ro.

Astfel, avocatii societatii din Timisoara pot asista companiile aflate in stare de insolventa sau faliment, oferindu-le cele mai bune solutii de gestionare a starii de insolventa. De asemenea, avocatii pot asista creditorii societatii insolvente ori falimentare in vederea recuperarii creantelor in cadrul procedurilor de insolventa, inclusiv in faza contestatiilor la tabelul creantelor debitoarei. Un alt element demn de mentionat: "avocatii nostri asista administratorul / asociatul societatii falimentare in vederea evitarii situatiilor de atragere a raspunderii personale a acestuia pentru datoriile  societatii insolvente", mai spun oficialii casei de avocatura.

Iata si alte arii de competenta in domeniu: asistenta juridica in procedura dizolvarii si lichidarii societatilor comerciale; asistenta in procesul de transfer de bunuri in contul datoriilor comerciale ale societatii aflate in stare de insolventa; asistenta in procesul de vanzare de bunuri in cadrul executarilor silite. Cei care cauta avocat bun specializat in insolventa sau faliment in Timisoara pot apela astfel la reprezentantii Casei de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro